Novak riješio da nema komšija u srpskoj oazi - Jelena Đoković "Hoću visoku ogradu da ne moram gledati ove iz Rume" - jedna stvar oči bode
Breaking News

Novak riješio da nema komšija u srpskoj oazi – Jelena Đoković “Hoću visoku ogradu da ne moram gledati ove iz Rume” – jedna stvar oči bode

Vrlo je dobro poznato da je Novak Đoković, osim što je jedan od najboljih sportaša na cijelom svijetu, ujedno i jedan od najbogatijih na cijelom svijetu. I na turniru i od sponzora zaradio je preko 100 milijuna dolara kako bi on i njegova obitelj mogli uživati ​​u obilju do kraja života. Ima vrlo velik broj nekretnina po cijelom svijetu, ali nedavno je odlučio uložiti i u svoju zemlju.

Tako je nedavno, na ideju svog oca, odlučio sagraditi veliku vikendicu na obroncima Fruške gore, na zemljištu smještenom između Rume i Inđije, a postoji ideja da se odmori na obali prekrasnog jezera koje je zapravo ispred vikendice. Kuća je zapravo već izgrađena 90%, a nalazi se na obroncima umjetnog jezera prepunog ribe.

Pavlovačko jezero nije toliko zanimljivo turistima, pa će Đokovići imati puno mira i privatnosti, osim par ribara koji ovdje dolaze loviti ribu, jer je jezero puno ribe, a svježinu koju pruža i prenosi Fruška Gora jednostavno se ne može kupiti ni za kakav novac. Oko nje gotovo nema vikendica, ali u okolici živi dosta seljana koji su presretni što imaju takvog susjeda.

“Mislim da sam ga jednom vidio izdaleka, činio se kao fin mladić. Tko zna, možda turisti sada počnu dolaziti na naše područje. Nadamo se da će Đokovići barem jednom svratiti u naše dvorište, pa tko zna, možda jednom popijemo kavu “, rekao je njihov prvi susjed za Blic.RS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *