Jadno dijete - prva slika Mikija Đuričića i kćerke Dunje - ne vjeruje niko šta vidi, fuj (video)
Breaking News

Jadno dijete – prva slika Mikija Đuričića i kćerke Dunje – ne vjeruje niko šta vidi, fuj (video)

Danas govorimo o vrlo neobičnom Mikiju Đuričiću koji je tipičan lik koji nije postao ni kriv ni dužan, a postao je pop zvijezda. Ljudi su se počeli zaustavljati na ulici seljaka iz Krupinova kako bi zatražili autogram i slikali se s njim. Tipičan je primjer kako još uvijek možete uspjeti, a niste čovjek s pozornice.

U prvim reality showima na ovim prostorima pojavio se prije 12 godina, gdje je pobijedio 2009. godine, a kasnije se na Farmi proslavio sa Željkom Mitrovićem, koji ga redovito i svake sezone poziva u svoje reality programe. Željko je pametan, dobro zna što je dobio svojim prisustvom. Puno tempa, svađa, pa i tučnjava, što je do sada pokazao dva puta.

Prvo je udario još jednog sudionika prošlogodišnje Zadruge, pa je ove sezone učinio isto i Vladimiru Tomoviću. Njegov seljački temperament jednostavno ne može podnijeti nepravdu. Iz Krupinova je, oženio se i dobio kćer Dunju, živi od posla u selu, a sada je molio produkciju da ga vrati u stvarnost, ali očito od toga neće biti ništa.

Kao što se široko govori, više se ne želi vratiti ni u jedan reality show, a srpski tim Alo, RS posjetio ga je u njegovom rodnom selu, željeli su razgovarati s njegovim susjedima kakav Miki zapravo jest i upoznali su ga takvog kakav je bio. poveo kćer Dunju u šetnju. Pogledajte u videu kako je sve to izgledalo. Koje je vaše mišljenje o Mikiju Đuričiću?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *