Porodila se Maja Berović, na svijet donijela prvo dijete: Čekajte da čujete koje ime je dala dječaku - fanovi ne mogu da vjeruju, nisu to očekivali
Breaking News

Porodila se Maja Berović, na svijet donijela prvo dijete: Čekajte da čujete koje ime je dala dječaku – fanovi ne mogu da vjeruju, nisu to očekivali

Moramo da kažemo kako je Maja godinama u emotivnooj vezi sa Alenom Dragosavom, oni su zajedno počeli od nule, prošli su sve i svašta a danas su oboje jako uspješni i jako stabilni ljudi. Čekali su godinama pravi trenutak da postanu roditelji, a u samom naslovu vidite da mu je na svijet donijela sina, kome je dala jako čudno ime, komentarisale su široke narodne mase.

Ona se prenose mediji porodila u Gracu u Austriji u boInici, naravno, a zanima li vas kakvo je to ona ime dala malom dječaku? Zove se Lav, mnogi kažu da je to neobičan izbor i da su od nje očekivali možda nešto drugačije, ali svakako su svi sretni zbog prinove, čestitke su stizale sa svih strana.

Ljudi jedva čekaju da vide kako Maja izgleda nakon poroda, vjerujemo da više nije ona stara, ali kako je ona uporna i posvećena sebi, jako brzo će se vratiti na svoje prvobitno stanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *