Jovana Joksimović dobila posao na televiziji, ali bez Srđana: Pogledajte gdje su je primili, iznenađujuće
Breaking News

Jovana Joksimović dobila posao na televiziji, ali bez Srđana: Pogledajte gdje su je primili, iznenađujuće

Jovana Joksimović dobila posao na televiziji, ali bez Srđana: Srđana i Jovan su voditeljski par i na mnogim televizijma su radili zajedno. Nekako je i neobično da ih ne gledamo tako u paru. Oni su npustili TV Prva  i traže posao u drugim televizijskim kućama.

Pričalo se da su druge televizijske kuće bile zainteresovane za njihov angažman, ali sada do nas dolaze druge informacije. Navodno druge televizijske kuće nisu zainteresovane da ih angažuju u paru.

 

Tako i RTS televizija za koju su pričali da je zaineresovana za njihov angažman, naravno ne želi da zaposli Srđana jer se navodno bahato ponašao. Navodno ih niko više ne želi zajedno, pa čak ni K1 televizija čiji je većinski vlasnik Željko Joksimović.

Svi žele samo Jovanu da zaposle, a Srđana ne.  Srđan i Jovana su zbog neslaganja sa Tv Prvom odlučili napustiti zajedno. To je mnoge razočaralo, ali su se barem nadali da će ih na nekoj drugoj  televiziji gledati zajedno.

Zato ih je još više razočaralo to što niko ne želi zajedno da ih angažuje. Za Jovanu nije pr0blem, ali za Srđana izgleda jeste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *