Država uvela stroge mjere: Zabrana izlaska od 10 do 5, povećavan broj zaraženih, nema više hodanja
Breaking News

Država uvela stroge mjere: Zabrana izlaska od 10 do 5, povećavan broj zaraženih, nema više hodanja

Država uvodi stroge mjere. Zabrana izlaska od 10 do 5. Povećava se broj zaraženih: Zbog naglog broja porasta zaraženih u Crnoj Gori je vlada donijela odluku o uvođenju zabrane kretanja od 22 do 5 ujutru. Biće ograničen i rad ugostiteljskih objekata.

Ova odluka stupa na snagu  od ponedjeljka 28. septembra do 12. oktobra se uvodi ova zabrana. Dosta srpskih turista je bilo u Crnoj Gori, pa je vlada poručila svojim  građanima da se što prije vrate u Srbiju, inače će se na njih primjeniti nova pravila.

Pravila koja se tiču izolacije.  Kao što možemo primjetiti, mnogi su se opustili i ne žele da poštuju mjere. To nije dobro. Trebamo biti odgovorni i prema sebi i prema drugima. Fizička distanca, nošenje zaštitnih maski.

Ako već ne mislite  o sebi, barem mislite na ljude koje možete ugroziti svojom neodgovornošću. Kakvu god teoriju o nastanku virusa imali, činjenica je da on postoji.

Ne potcjenjujte žrtve, ne potcjenjujte oboljele. Informišite se na pravim izvorima, poštujte savjete stručnjaka, ne osoba koje ne znaju ni šta je virus, a kamoli šta više o toj oblasti.Budimo odgovorni i prema sebi i prema drugima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *