Otkrivene dugo čuvane tajne Cece Ražnatović: Poslije ovoga će mnogi promijeniti mišljenje o njoj
Breaking News

Otkrivene dugo čuvane tajne Cece Ražnatović: Poslije ovoga će mnogi promijeniti mišljenje o njoj

Ceca Ražnatović, proslavljena folk diva, dosljedno je pružala pomoć potrebitima, a da o tome nije bilo govora u javnosti. Međutim, njezini prijatelji, koji su s njom dijelili razne borbe, koriste svaku priliku da istaknu golemost njezine velikodušnosti.


Umjetnice poput Slađe Alegro i Ivane Selakov ubrajaju se među one na čije je karijere narodna legenda duboko utjecala. Ovakvo mišljenje ponovila je i druga suradnica, Cece Ražnatović, čiji prijatelji rado prepoznaju značajnu pomoć koju im je pružila. Nažalost, neki od njezinih prijatelja susreli su se s opasnim izazovima u kojima je njezina sposobnost pomaganja bila ograničena, no ona je dala sve od sebe da ih podrži. Tucaković, poznata kantautorica blisko povezana s Ražnatović, jednom je izjavila kako je folk diva bila ključna u njezinim teškim trenucima, posluživši joj kao najznačajniji izvor moralne potpore te se čak obraćala liječnicima za pomoć. Slično je sličan scenarij doživjela i Mira Škorić koja je trijumfirala nad teškom bolešću.Ono što se manje zna je da se Cecina bivša frizerka Svetlana Bubanja Bucka također borila protiv raka dojke, au najtežim trenucima pjevačica je tražila njenu podršku.

2005. godine, tijekom turneje s Cecom, dobila sam prvu dijagnozu tumora dojke. Na tom koncertu bila je i Mira Škorić, koja je uz Cecu pružila ogromnu podršku mojoj operaciji. Mira je organizirala svoju liječnicu i posvetila se pomoći mi na sve moguće načine, rekla je ranije Bucka. S teškom bolešću susrela se još jednom 2012. godine, a tada joj je Ceca ponovo pružila pomoć.

Na jednom od nastupa Slađa Alegro je srela Cecu. Slađa je podijelila uspomenu iz djetinjstva u kojem su je pozvali da pjeva na jednoj proslavi. U početku je razvoj situacije zamišljala sasvim drugačije, zamišljajući nekoga poput Cece suzdržanijim. No, brzo je prepoznala važnost događaja. Ceca je stigla besprijekorno obučena, prišla stolu, prva pružila ruku i izrazila osjećaj koji će zauvijek odjekivati ​​kod Alegra: “Konačno sam upoznala svog omiljenog pjevača”. Taj je trenutak postao definitivan vrhunac mnogih njihovih budućih sastanaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *