Radoš Bajić je najbogatiji srpski glumac, a na kući koju posjeduje svi mu zavide, evo kako ona izgleda (foto)
Breaking News

Radoš Bajić je najbogatiji srpski glumac, a na kući koju posjeduje svi mu zavide, evo kako ona izgleda (foto)

Stan Radoša Bajića je mirno utočište za cijelu njegovu rodbinu. Radoš Bajić, svestran pojedinac, pokazuje neviđeno umijeće u bezbrojnim umjetničkim domenama, uključujući glumu, režiju i scenarij. Njegovi izvanredni talenti priskrbili su mu mnoštvo priznanja, a još ih je bezbroj na pomolu. Ipak, usprkos njegovim izvanrednim postignućima na području nastupa, filmova i televizijskih serija, njegova obitelj ostaje njegova najveća briga.

I dok mnogi tvrde da je najbogatiji glumac, pravo bogatstvo Radoša Bajića ne leži u novčanom bogatstvu, već u nečemu zaista nesvakidašnjem – živi u domu u kojem živi cijela njegova loza. Upravo ta iznimna okolnost prožima Bajićev dom s obiljem radosti i zadovoljstva…

Smještena u mirnom dijelu Beograda, nalazi se prostrana trospratna kuća u kojoj stanuju cijenjeni glumac, njegova supruga Milena, kćerka Jelena i njezina supruga, sin Nedeljko i njegova supruga, te najzad drage unuke Sofija, Lenka , Aleksandar i Filip. Osim toga, prostrano zemljište koje okružuje rezidenciju pruža prostranstvo za vesele pse za veselje, stvarajući živahnu atmosferu.


O Radoševoj izuzetnoj velikodušnosti svjedoče i susjedi obitelji Bajić koji pohvalno govore o glumcu i njegovoj obitelji. Potvrđuju da Bajić utjelovljuje iste kvalitete kao i njegova televizijska ličnost – pristupačan, suosjećajan i uvijek ljubazan prema svima.

Koliko god hvaljenja pobrao, glumac uspjeh svoje obitelji i kućanstva dosljedno pripisuje supruzi Mileni. Tijekom njezine bolesti cijela se obitelj suočavala s nevjerojatno teškim razdobljem. Ipak, Bajić je ostao nepokolebljiv u svojoj odlučnosti, kao i uvijek, te su uz pomoć više sile iz kalvarije izašli još jači i složniji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *