Gase se Zvezde Granda, a evo šta će biti sa žirijem: Oglasio se i Saša Popović
Breaking News

Gase se Zvezde Granda, a evo šta će biti sa žirijem: Oglasio se i Saša Popović

Prestanak emitiranja Zvezda Granda pripisuje se Jeleni Karleuši, koja uporno daje svoj komentar uz žiri natjecanja. Nedavno je objavom na Instagramu podijelila “proročanstvo” koje proriče nepovoljnu sudbinu Saši Popoviću i ostalim članovima žirija.

Nazire se propast Zvezda Granda jer će Željko Mitrović, primoran nezadovoljavajućom gledanošću, prebaciti program utorkom u kasni noćni termin, točnije od 2 do 5 ujutro. Ova će odluka neizbježno rezultirati konačnim prekidom serijala. Saša Popović, čelni čovjek “Granda”, suočio bi se s višemilionskom tužbom United Media-e zbog značajnog pada gledanosti nakon njihove kupovine.

Saša Popović odlučio je trajno preseliti u pitoresknu Opatiju, rekla je Jelena prilikom svog obrazloženja zašto prestaje ZG. U ovom šarmantnom novom mjestu, on predviđa nabavu netaknutog broda koji će krenuti na svoje inauguracijsko putovanje kobnog jutra. Viki je odlučila napisati zadivljujuće memoare pod naslovom “Moja posebna uloga, sjedila sam pored Jelene K.” .

Na izvanrednom putu majčinstva, Marija će ustrajno slijediti svoju nepokolebljivu strast prema glazbi. Đorđe David naći će se na meti skupine razjarenih građana odmah ispred ulaza. Ono što je uistinu zapanjujuće je da će ti pojedinci, koji su otvoreno priznali svoja djela, na kraju biti oslobođeni svih nedjela tijekom suđenja.  Ceca je, pak, svjesno izabrala da se uz svoju “djecu” svrsta u “Zadrugu”, a kako stoji u dogovoru, ona će biti uzdržana od govora. Za to vrijeme Ana Bekuta će ustrajati u svojoj izuzetnoj karijeri. Ne znajući da se “Zvezda Granda” već duže vrijeme ne emituje, Mili, Bosanac i Snežana će nastaviti svoje učešće u emisiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *