Evo ko je otac bebe Marije Šerifović: Otkrivamo detalje dolaska na svijet sina Maria (PREMIJERNO)
Breaking News

Evo ko je otac bebe Marije Šerifović: Otkrivamo detalje dolaska na svijet sina Maria (PREMIJERNO)

Uz pomoć surogat majke beba Marija Šerifović na svijet je došla na klinici u Los Angelesu. Nakon ove radosne prigode, mediji su počeli nagađati o očevu identitetu. Marija je ispričala kako je njezin put prema roditeljstvu započeo dvije godine prije, a uključivao je složenu proceduru i niz genetskih testova. Ovi su testovi otkrili prisutnost tri snažna embrija, što je u konačnici rezultiralo rođenjem Mari. Ovo otkriće potaknulo je pojedince na razmišljanje o identitetu biološkog oca.

Unatoč ograničenjima koja nameće ugovor o povjerljivosti, Marija je potvrdila da će mu bitne informacije o Mariovom ocu biti priopćene u odgovarajućem trenutku. Iako Marija često posjećuje Sjedinjene Države iz osobnih i profesionalnih razloga, iskoristila je ta putovanja kako bi prikupila opsežna znanja o cijeloj proceduri.

Mimo ovog moramo d akažemo kako je sam Mario izazvao razlicite komentare u širokim narodnim masama, ali sama Marija se nije obazirala ni na pozitivne ni na negativne, ona kako kaže živi svoj život koji voli i koji joj je lijep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *