Zbog ove situacije Šaban je spuštao glavu od sramote, godinama šutio o tome, pa ga srce izdalo: Ilda to sebi nikada neće oprostiti - po prvi put javno otkrila..
Breaking News

Zbog ove situacije Šaban je spuštao glavu od sramote, godinama šutio o tome, pa ga srce izdalo: Ilda to sebi nikada neće oprostiti – po prvi put javno otkrila..

Moramo da kažemo kako je Ilda imala sreće, udala se dok je njen otac još bio živ, ali je sada otkrila po prvi put kakav mu je udarac zadala, ona je bila njegova mezimica i kaže dok su roditelji živi svi bi trebali da im ispune želej, kad ih više nema, ne treba se kajati. Nikada nemojte dozvoliti da uradite nešto što će vam biti poslije trn u oku, a ona je dozvolila, nije znala kako će je to boljeti poslije.

Ona kaže da je rekla Šabanu prvom da se udaje, sve je to bilo 2016 godine, udala se drugogo septembra. On je skočio od sreće, želio je praviti veliko slavlje, da isprati svoju mezimicu kako dolikuje, ali ona je njemu sIomila srce i rekla da je to tajna svadba  i da će biti malo ljudi. Nikada niko nije vidio slike sa te svadbe, osim ove koju vidite u nastavku koju je ona objavila kao obavijest da je sklopila brak:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *