Bio je najveća ljubav Aleksandre Prijović: Napustila porodičnu kuću sa 15 godina samo da bi bila s njim - svi ga znate, evo o kome se radi
Breaking News

Bio je najveća ljubav Aleksandre Prijović: Napustila porodičnu kuću sa 15 godina samo da bi bila s njim – svi ga znate, evo o kome se radi

Javnost mnogo dobro zna da se estradna pjevačica Aleksandra Prijović udala  za mnogo bogatog Filip Živojinović, sa kojim je u međuvremenu poslije toliko vremena dobila i sina koji odrasta u jako lijepog dječačica. Ime malog dječaka je Aleksandar, a ovoj temi su do sada mediji jako puno pisali. Aleksnada je nastavila svoju karijeru iako je odustala od brojnih gostovanja godinama jer posvećuje pažnju sinu.

Ipak, pored svega toga što javnost zna, rijetko ko zna da je Aleksandra Prijović već ranije imala u planu da se uda kada je imala tek 15 godina i da je zbog toga morala pob’jeći od kuće. Znala je da će je njeni roditelji spriječiti u tome i zbog toga nije imala nikakvog drugog izbora.

Navodno je ona bila zaljubljena u Momira Jovanovića koji je bio violinista i bila je prilično odlučna da se uda za njega, ali na svu sreću ju je majka uspjela pronaći i vratiti kući uz pomoć mnogo nagovaranja i pol’icije koja joj je pomogla da nađe svoje dijete, a sve ove informacije dolaze od jednog izvora koji tvrdi da pjevačicu zna od kako je bila mala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *