Kardiolozi tvrde da ova navika može sniziti krvni pritisak preko noći
Breaking News

Kardiolozi tvrde da ova navika može sniziti krvni pritisak preko noći

Ključno je prepoznati važnost početnog pritiska na opću dobrobit tijela. Mediji su u svojoj izravnoj interakciji s visoko cijenjenim medicinskim stručnjacima istaknuli hipertenziju kao primarni katalizator za razne bolesti, uključujući bolesti bubrega, zatajenje srca, aritmije i demenciju. Uvijek nam tijelo šalje neke znakove prije nego dođe do usijanja i oboljenja, samo da li mi slušamo tijelo i pratimo te znakove?

Ne može se dovoljno naglasiti, kao što je prethodno navedeno, koliko je ključno održavati optimalnu razinu krvnog tlaka. I pretjerano visok i prenizak krvni pritisak štetni su za pravilno funkcioniranje organizma. Tijekom cijelog dana važno je da vaš krvni pritisak ostane iznad 120/80 mmHg.

Prema riječima liječnika, u vašoj je moći regulirati krvni pritisak. Kako biste spriječili da dosegne visoke razine, ključno je dati prioritet unosu odgovarajuće količine natrija. Liječnik naglašava da idealna dnevna doza ne bi smjela prelaziti 1500 mg. Naglašava da ova praksa daje slične prednosti kao i uzimanje lijekova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *