Upucan poznati pjevač u grudi: Životno ugrožen odmah prebačen u bolnicu, bore se da ga sačuvaju
Breaking News

Upucan poznati pjevač u grudi: Životno ugrožen odmah prebačen u bolnicu, bore se da ga sačuvaju

Danas se u Bordeauxu dogodio važan događaj u kojem je sudjelovao poznati francuski pjevač Kendji Girac, koji je nažalost zadobio prostrijelnu povredu prsa. 27-godišnji pjevač, proslavljen svojim iznimnim glazbenim talentom i pobjedničkim nastupom na cijenjenom glazbenom natjecanju “The Voice” 2014., trenutno je angažiran u kritičnoj borbi za preživljavanje unutar jedinice intenzivne njege u Sveučilišnoj bolnici u Bordeauxu.

Jutros u ranim jutarnjim satima napadnut je turistički kamp u Biscarosu dok je Kendji Girac bio u posjeti. Pouzdani izvori potvrdili su da je pjevač bio prisutan u kampu tijekom pucnjave, a da je događaj prijavio nadležnima trebalo je oko pet i pol sati. Po dolasku, grupa od dvadesetak osoba suočila ih je, pokazujući odlučnu nespremnost na suradnju, što je dodatno zakompliciralo ionako izazovnu situaciju. Liječnici su odmah pružili pomoć Kendjiju Giracu i brzo ga prevezli u bolnicu.

Šokantno otkriće prijetnje dobrobiti slavnog pjevača Kendjija Giraca duboko je uzdrmalo osjećaj sigurnosti javnosti. Svojim iskrenim melodijama i osebujnim umjetničkim stilom, Girac nije stekao samo priznanje kao glazbenik, već je stekao i divljenje kao odan roditelj. Često je dijelio priče o izazovima s kojima se susretao dok je odrastao u mobilnoj kućici i kasnijem pohodu na fizički rad nakon što je napustio školu u dobi od 16 godina. Ipak, njegov je život doživio nevjerojatnu transformaciju nakon pobjede na “The Voiceu” 2014. Ovaj značajan trijumf pokrenuo je njegovo profesionalno putovanje, što je rezultiralo izdavanjem pet albuma i suradnjama s cijenjenim francuskim kolegama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *