Prvo oglašavanje Tonija Bijelića nakon vijesti o razvodu: "Za tvoju majku i mene ljubav je konačno umrla" - Dragana kriva?
Breaking News

Prvo oglašavanje Tonija Bijelića nakon vijesti o razvodu: “Za tvoju majku i mene ljubav je konačno umrla” – Dragana kriva?

Kad je Toni odlučio uspostaviti nešto takve prirode, ishod je za njega bio nepredviđen. Naime, Tonija i Draganu doživljavali su kao oličenje besprijekorne zajednice, što je dovelo do spoznaje da izgled može prevariti. Vrijedi napomenuti da njihova odluka da raskinu brak koji je trajao tačno 24 godine i dalje začuđuje njihove suradnike. Duljina njihove veze nedvojbeno je značajna i izvanredna.

Ponosno se hvalila svojim sjajnim suprugom, ističući njegovu savršenost i kako ju uvijek iznenadi buketima ruža na njezinim nastupima. No, sada se nagađa je li on doista poslao to cvijeće i ako jest, je li ona kriva za rzvod i cijelu situaciju?   Situacija se odvijala kada je Toni stigao u dvorac i podijelio sliku, žurno ju je izbrisao ubrzo nakon što je shvatio koliko je pozornosti izazvala. Potpis ispod fotografije glasio je “Konačno je nestala ljubav za tvoju majku i mene, ovo nije dom sreće…”. Bez sumnje,najgore sve ovo pad adjeci koju imaju iz tog braka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *