Decenijama se spekulisalo, a Dino Merlin 32 godine kasnije otkrio pravu istinu: "Cecin partner mi je tražio to, bilo me je strah reći.."
Breaking News

Decenijama se spekulisalo, a Dino Merlin 32 godine kasnije otkrio pravu istinu: “Cecin partner mi je tražio to, bilo me je strah reći..”

Mnogi tvrde da Dino Merlin, renomirani umjetnik, na svom repertoaru ima zapaženu pjesmu pod nazivom “Beograd”, koja je nastala 1991. godine i često je nazivaju neslužbenom himnom glavnog grada Srbije. Međutim, kako to često biva, mišljenja o ovom pitanju među ljudima se razlikuju. Dino Merlin otvoreno je iznio svoje mišljenje o Ceci Ražnatović. Unatoč prvim nagađanjima da će upravo on snimiti spomenutu pjesmu, na kraju se predomislio i odlučio je proslijediti Ceci Ražnatović. Zatim je nastavio otkrivati ​​stvarni slijed događaja koji su se dogodili.

Nažalost, tvrdnja iz prethodne izjave je netočna. Umjetničko djelo pod nazivom “Beograd” zapravo je nastalo u Švicarskoj, točnije u St. Gallenu, u prvim mjesecima 1991. godine. Taj pothvat naručio je Harun Samardžić, koji je u to vrijeme bio u ljubavnoj vezi s Cecom Veličković. U cijelom tom razdoblju imao sam čast komponirati tri melodije za nju, od kojih je jedna postala “Beograd”. U intervjuu s našim timom, Merlin je izrazio nevoljkost da ulazi u osobne stvari, što je rezultiralo time da mnogi pojedinci nisu prepoznali njegov pravi identitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *