Šta je sIomilo Dankinog ubicu da progovri: Srđana danima proganja djevojčica u snu, u pritvoru nocima plače - rekao sve, "tijelo smo zakopaIi.."
Breaking News

Šta je sIomilo Dankinog ubicu da progovri: Srđana danima proganja djevojčica u snu, u pritvoru nocima plače – rekao sve, “tijelo smo zakopaIi..”

Moramo da kažemo kako je on m0nstrum u očima širokih narodnih masa. On je usposlenik JKP “Vodovod” a sve se desilo 26.03. kad aje sa svojim radnim kolegom udario automobilom od firme malenu djevojčicu koja nije imala ni dvije godine. Njih dvojica su zeljel isve to da prikriju, pa su je kako se spekuliše udavili i bacili na smetlište, to jeste deponiju. Međutim, drugi je otišao nekoliko dana poslije sa piorodicom i njeno tijelo je navodno raznio na više lokacija, za šta se tereti, ali kako nema tijela, nema ni dokaza.

Kako saznajemo prenose službenici, Srđan je u sve gorem psihičkom stanju odbija hranu i ima nocne more. Kada spava cuje se da mrmlja i doziva Dankino ime. On je bio do korak kako saznajemo od privatnog izvora da prizna šta se desilo ,slomio se, rekao je da su tijelo zakopali, a onda je opet rekao kak olaže i kako želi da se brani šutnjom kao i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *