Duško uslikan u privatnom avionu sa brinetom koju svi dobro znate: Grli je, voli i beskrajno joj veruje - Ovo je prava stvar (Foto)
Breaking News

Duško uslikan u privatnom avionu sa brinetom koju svi dobro znate: Grli je, voli i beskrajno joj veruje – Ovo je prava stvar (Foto)

Kada pomenemo Duška moramo d akazemo kako njega svi gledaju kroz odnos sa njegovom bivšom suprugom Jelenom. On je kako znamo nogometaš ,ali se uvijek u medijima isticao kao njen suprug, a manje kroz profesiju kojom se bavi. Ona je skandaIozna osoba, jako često je u centru pažnje medija. Svi znamo da je Duško povučeniji, on nikad anije koristio medije kako bi se izjasnio, niti je medije koristio kao 0ružje da informiše ljude.

N svojim društvenim mrežama postavlja samo bitne slike, znamo da mu je posao centar svije, a prije posla porodica, jako često postavi sliku svojij djevojčica, svoje majke, a kako znamo možda i ponajviše je vezan za svoju seku kojoj je kako se spekuliše prepisao pola svog nasljedstva. Ona je slavila svoj rođenda, a evo kako je on to sve čestitao i obilježio uz fotografiju:

Katarina Tošić je kako vidimo jedna jako lijepa žena, sve pohvale je dobila na račun izgleda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *