Otac ubijene Danke Ilić objavio potresan apel na svom Instagram profilu! (Foto)
Breaking News

Otac ubijene Danke Ilić objavio potresan apel na svom Instagram profilu! (Foto)

Poslije srceparajuće tragedije ćerke Danke Ilić, koja je tragično izgubila život u Boru 26. marta, njen otac Miloš Ilić oglasio se na društvenim mrežama i apelovao za pomoć u zbrinjavanju jednog bolesnog deteta.

Dok su novinari bili zauzeti pisanjem, Miloš je na svom Instagram profilu podijelio sliku Vuka Gačića, prevremeno rođene bebe koja je u prvoj nedjelji života doživjela bakterijsku infekciju, što je rezultiralo hibernacijom i gubitkom prirodnog kretanja tijela. .

Miloš je govorio strastveno, naglašavajući hitnu finansijsku pomoć za Vukovu rehabilitaciju, nabavku ortopedskih pomagala, pokrivanje medicinskih troškova u zemlji i inostranstvu, kao i putnih i smeštajnih troškova.

Više od dve nedelje uloženo je nepokolebljivo nastojanje da se pronađe telo Danke Ilić (2). Istraga koja je u toku otkrila je srceparajuću stvarnost da je mlada djevojka postala žrtva gnusnog čina ubistva, navodi se u saopštenju objavljenom 4. aprila.

Kako se navodi, Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50) su udarili dijete automobilom. Djevojčica je uspjela da preživi udar. Dragijević je tada priznao da je nakon sudara zadavio dijete. Nastavili su da skrivaju tijelo, koje je u ovom trenutku ostalo neotkriveno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *