Ovo je pravo lice Sanje Marinković: Isplivale fotografije - evo kako izgleda kada nije pod svjetlima reflektora i jake šminke
Breaking News

Ovo je pravo lice Sanje Marinković: Isplivale fotografije – evo kako izgleda kada nije pod svjetlima reflektora i jake šminke

Sanja Marinković već godinama ima status jednog od najuglednijih televizijskih lica, a u rijetkim prilikama dopuštamo joj pogled na njenu pojavu kad se priguše svjetla. Moramo da kaŽemo kako su mišljenja širokih narodnih masa o njoj uveliko podijeljena, postoji velika skupina ljudi koja je godinama prati i podržava, ali naravno, poastoje i oni koji smatraju da nije fer i korektna prema svojim gostima. Svi znamo da ona vodi jako gledanu i jako poznatu emisiju magazin IN. Koje je vaše mišljenje o Sanji kao voditeljici?

Naime, dok se Sanja u emisiji uglavnom pojavljuje u glamuroznom ruhu i scenskoj šminki, predstavljajući se kao voditeljica, na svojim društvenim mrežama povremeno otkrije da stvari nisu uvijek onakve kakvima se prikazuju na televiziji.U demonstraciji transparentnosti, podijelila je fotografiju iz šminkernice, otkrivajući svoje predprofesionalno dotjerano lice.

Nadalje, Sanja je svojedobno oduševila svoje pratitelje podijelivši video s ručnikom na glavi i tako im pružila uvid u njezin izgled prije odijevanja. Slika iznad teksta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *