Nekad je bila ljubavnica Lukasu, estradom dominirala, kraljica splavova bila - poslije završila u zatvoru, nestala sa scene, a danas 0vako izgleda Danijela Vranić
Breaking News

Nekad je bila ljubavnica Lukasu, estradom dominirala, kraljica splavova bila – poslije završila u zatvoru, nestala sa scene, a danas 0vako izgleda Danijela Vranić

Jedna od najpopularnijih pjevačica je bila Danijela Vranić, ona je 2006. godine dospjela na sami vrh muzičke top liste, ona je imala i vrhunac svoje karijere tad.

Uvijek je bila u centru zanimanja svih medija, ljepotica koja dolazi iz Valjeva je scenom i gradskim barovima lutala, dobila je na estradi nadimak KRALJICA SPLAVOVA.

Govorilo se da je ona voljela i žestoke momke, pjevala je takvim ljudima često na proslavama, jednom prilikom je rekla da je znala i da odbija njihovo udvaranje.

Brojni skandali su pratili Danijelu kroz karijeru, ona je uhvaćena u pijanom stanju u vožnji 2012. godine, bahato se ponašala, prijetila, galamila policiji, a imala je 1,84 promila u sebi.

Provela je u zatvoru jedan dan, sve dok se nije otrijeznila. Bila je svojevremeno u vezi i sa Lukasom.

Danas ovako ona izgleda, mnogo se promijenila, Danijela Vranić je bila zaista nekada jedna od najpoznatijih pjevačica, a recite nam sada da li se mnogo promijenila:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *