“Došla sam kod psihologa, rekao mi je samo da stisnem šaku”: Na osnovu 0voga čovjek je saznao sve o meni – evo kako
Breaking News

“Došla sam kod psihologa, rekao mi je samo da stisnem šaku”: Na osnovu 0voga čovjek je saznao sve o meni – evo kako

Kada pogleamo na posjetu kod psihologa mnogi to gledaju kao neku negativnu stvar, što nije. Moramo da kažemo kako svaki čovjek treba da u određenom periodu ima seanse kod psihologa kako bi sačuvao svoje mentalno zdravlje.

Kod nas je takav mentalitet ljudi da svi oni koji idu kod psihologa su već Iudi, što nije istina. Ističemo da u 99 posto slučajeva prije p0Iude oni koji ne idu na razgovore kod psihologa nego oni koji idu i dobiju odgovarajuće savjete u odgovarajućem trenutku.

Imali ste vjerujemo prilika da se osjećate l0še i nerv0zno, da počnete da tiskate svoju šaku u b0kser, e danas ćete moći sebi odogvoriti na jedno jako bitno i ključno pitanje. Možda nakon ovog odlučite i vi da idete kod psihologa.

Ukoliko je vaša šaka kada stisnete bokser kao broj jedan, to govori kako ste vi neko ko je povučen i stidljiv, olako padate u de.presiju i možete patiti od anksi0znosti, ukoliko je kao broj dva vi ste b0rbeni i ništa vam ne može stati na put, dok broj tri je spoj ovog svoga, duša od čovjeka koja je borbena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *