Sramna, monstruozna izjava majke ubice: "Danka je ŽIVA, majka zna gdje je"!
Breaking News

Sramna, monstruozna izjava majke ubice: “Danka je ŽIVA, majka zna gdje je”!

Ispred kuće u naselju Zlot, Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića, koji je javno označen kao krivac za ubistvo Danke Ilić, kratko je razgovarala sa novinarima raznih beogradskih listova. Nakon ovog susreta, izrazila je sklonost smrti radije nego da trpi muke u koje se njen život iznenada pretvorio.

Sa najvećom sigurnošću, spreman sam staviti svoj život na kocku zbog Dejanove apsolutne nevinosti. Ne samo 100 posto, nego nevjerovatnih 200, 2000, milion i dva miliona posto sigurnih. Priznao je samo da bi se zaštitio od brutalnog policijskog nasilja. 

Odgovarajući na navode o smrti Danke Ilić, Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića, optuženi odlučno negira da je imao saznanja o umiješanosti Srđana Jankovića u incident, uprkos tvrdnjama da je bio u automobilu.

Njihova misija je bila da optuže pojedince kojima je nedostajao sistem podrške, one bez djece ili supružnika. Posljedice njihovog djelovanja bile su krajnje razorne. Uhapšeni su i moji sinovi i moj muž. Dalibor je, obuzet osjećajem srama i poniženja, vjerovatno podlegao slomljenom srcu, potpuno shvativši beznadežnost otpora. Trenutno, oni na pozicijama moći imaju mogućnost da diktiraju sve što žele, čak i da odrede način smrti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *