Ovo je majka Zlatana Ibrahimovića: Nekada se mučila kao čistačica, danas ima crkvu od 9 miliona eura koju joj je kupio sin! (Foto)
Breaking News

Ovo je majka Zlatana Ibrahimovića: Nekada se mučila kao čistačica, danas ima crkvu od 9 miliona eura koju joj je kupio sin! (Foto)

Zlatan Ibrahimović, švedski fudbaler, neizbrisivo je urezao svoje ime historiju. Međutim, prije nego što je postao slavan, živio je burno. Jurka Gravić, njegova majka, marljivo je radila kao čistačica da bi izdržavala svoju djecu i rijetko se pojavljivala u javnosti. U razgovoru sa novinarima, Gojko Gravić, Jurkin brat, dao je uvid u njeno odrastanje i ličnu istoriju.

U mladosti, sa jedva 17 godina, krenula je na put u Njemačku, gdje će je sudbina na kraju dovesti do njenog prvog supružnika. U sklopu njihovog braka, Jurka je doživjela radost majčinstva, rodivši dvije prelijepe ćerke po imenu Monika i Violeta.

Nakon raspada braka, krenula je na romantično putovanje sa Šefikom Ibrahimovićem iz Bijeljine. Kao rezultat njihovog braka, oni su u svoje živote radosno ugostili dvoje djece: Zlatana, koji će postići izuzetne uspjehe na polju fudbala, i njihovu kćer Sanelu.

Na kraju Jurkinog i Šefikovog partnerstva, Zlatan je imao samo dvije godine i suočili su se s brojnim životnim izazovima. Nakon njihovog razlaza, Zlatan je uglavnom živio sa majkom, koja je marljivo radila kao čistačica, izdržavajući naporne smjene od 14 sati iz dana u dan.

Izražavajući srdačnu zahvalnost na bezgraničnoj majčinoj ljubavi i privrženosti, Ibra je zahvalnost iskazao kupovinom luksuznog stana u Novalji. Ovaj pažljiv čin ne samo da je njegovoj majci pružio priliku da živi u blizini svojih dragih sestara, već je stvorio i utočište za njene voljene unuke. Štaviše, kupio je crkvu u Švedskoj za značajnu sumu od 9,24 miliona evra, da bi je kasnije srušio i na njenom mestu izgradio raskošne stambene jedinice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *