Niko nije pojma imao da je on otac Mace Diskrecije! Riječ je o poznatom pjevaču, starletina majka razvezala jezik i sve otkrila
Breaking News

Niko nije pojma imao da je on otac Mace Diskrecije! Riječ je o poznatom pjevaču, starletina majka razvezala jezik i sve otkrila

Mek Diskrecija, starleta i bivša rijaliti takmičarka, odrasla je a da nije poznavala svog oca, koji je, prema rečima njene majke, renomirani i bogat pjevač. Maca Diskrecija je u brojnim izjavama za javnost jasno dala do znanja da ne komunicira sa ocem, dok njena majka potvrđuje da je njena ćerka svjesna identiteta oca.

Enesa Nurkić, majka Mace Diskrecije, otvoreno je otkrila kćerki očev identitet, osiguravajući transparentnost. Maca je tada bila punoljetna, što je eliminiralo svaku potrebu za tajnošću. Enesa je donijela svjesnu odluku da ne traži njegovo priznanje zbog njegovog bračnog statusa, jer nije željela poremetiti postojeće veze. Razmišljajući o svojim mlađim godinama, Enesa priznaje da nema dovoljno iskustva da se zaštiti, jer je rodila 1991. godine sa 20 godina.

U tom periodu otac njene kćerke je već imao četverogodišnje dijete. Iako je pružio finansijsku podršku za njeno dobro, Enesa je odlučila da se ne oslanja na takvu pomoć. Preuzimajući odgovornost za svoje postupke, priznaje da je sama kriva što nije tražila jasnoću kroz komunikaciju. Enesa je izjavila da je ona rezultat ljubavi koja nikada nije uzvraćena.

Maca je rekla da nije znala za identitet svog oca i da je aktivno tragala za njim. Međutim, iako je imala saznanja o njemu, donijela je odluku da ne nastavi sastanak. Njen otac, bogati pjevač, interesovao je, ali je na kraju odlučila da se ne petlja s njim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *