Za njih kažu da su najveće kukavice u horoskopu: 0va 4 znaka nikad, ali nikad ne smijete da se pouzdate
Breaking News

Za njih kažu da su najveće kukavice u horoskopu: 0va 4 znaka nikad, ali nikad ne smijete da se pouzdate

Ukoliko vam je kojim slučajem teško, željeli biste da nađete izlaz iz neke neprijatne situacije, ono što biste trebali je imate podršku, znajte onda da neki horoskopski znakovi neće nikada imati vremena za vas. Škorpija je na prvom mjesto. Ne samo da spadaju u kukavice, nego su to znakovi koji su spremni da vam zabiju nož u leđa onda kada najmanje očekujete. Sama po sebi je mračan znak, nagoni nju vode.

Jači su nagoni od nje, a kad je u krizi, spremna je da vas otrovnim repićem ubode a nakon toga će i sebe. Kad je napeto, nemojte na nju da računate. Ona se povlače u sebe u kriznim situacijama, a njene reakcije mogu biti smrtonosne.

Ribe – smatraju se da su veliki sanjari koji nemaju petlje. Da, istina je da imaju veliku empatiju i možda najbolje osjećaju druge ljude. Ali kada je u pitanju situacija stani-pani, ona  naprosto nestane, jednostavno nema kapacitet zaustaviti, zaštititi i podržati.

Blizanci – za njih možemo reći kako samo priča i samo priča…. Uvijek su posvuda, sve znaju, stalno zuje, ali kad u datom trenutku trebaju biti tu, jednostavno ih nema nigdje. Njihova primarna percepcija o tome kome, kada i čemu treba pomoć je prilično poremećena. Jedan pravi nestabilan znak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *