To nije dnevni boravak, već luksuzni salon! Zavirite u dom Bogdane i Veljka Ražnatovića, jedan detalj će vas posebno zadiviti (Foto)
Breaking News

To nije dnevni boravak, već luksuzni salon! Zavirite u dom Bogdane i Veljka Ražnatovića, jedan detalj će vas posebno zadiviti (Foto)

Na prostranom imanju Rodićevih u Titelu Bogdana i Veljko Ražnatović podigli su živopisnu svetinju. Skrivena visokom kapijom, njihova raskošna bijela vila zrači aurom ekstravagantnog uživanja. Veljko je lično izgradio luksuzan bazen ispred imanja, a iza njega je prekrasan ljetnikovac sa malim parkom, koji njihovoj djeci pruža beskrajnu zabavu.

Dnevni boravak porodične kuće Bogdane i Veljka nesumnjivo izaziva strahopoštovanje. Unutar ovog prostora možete pronaći ukusno odabrane dekoracije kao što su vrhunski namještaj, zadivljujuća umjetnička djela i pažljivo odabrani akcenti. Njihov besprijekoran osjećaj za stil prikazan je kroz kombinaciju elemenata, što ne samo da stvara atraktivnu i ugodnu atmosferu, već i odiše utješnom toplinom.

Veljko je tokom intervjua izrazio veliko divljenje svojoj supruzi, okarakterišući je kao temelj na kojem je izgrađena cijela njihova porodica. Iako priznaje svoju ulogu u podizanju djece, ističe da najveći dio odgovornosti snosi njegova supruga. U Veljkovim očima ona je oličenje žene za uzor. Veljko i Bogdana ispunjeni su ljubavlju dok željno iščekuju dolazak trećeg sina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *