Isplivao šok snimak: Ko je muškarac koji grli i pipka Prijovićku prije nastupa? Od Filipa ni traga ni glasa, a ona blista od sreće (Video)
Breaking News

Isplivao šok snimak: Ko je muškarac koji grli i pipka Prijovićku prije nastupa? Od Filipa ni traga ni glasa, a ona blista od sreće (Video)

Aleksandra Prijović svojim koncertima ima izvanredan talenat za izazivanje haosa na Balkanu; Prije nastupa u Banjaluci, pridružio joj se misteriozni gospodin koji joj je izmamio blistav osmijeh na lice. Čovjek koji je primio topao zagrljaj od pjevačice ostaje misterija, ali njihova duboka povezanost je nepogrešiva.

Iako je samo 35 minuta prije koncerta objavila video na društvenim mrežama, priznajući da se ugojila 4 kilograma, i dalje je izgledala apsolutno zapanjujuće u pripijenoj haljini. Uoči događaja, Priya je naglasila svoju figuru obukom pantalona od lateksa i skrenuvši pažnju na svoj dekolte zadivljujućim srebrnim korzetom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Među mlađom generacijom Aleksandra Prijović se etablirala kao istaknuta i veoma tražena pjevačica. Njeni zadivljujući nastupi konstantno privlače značajnu publiku i prepuna mjesta širom regiona, ne ostavljajući nikakvu sumnju u njen stalni uspjeh.

Od samog početka osvojila je publiku svojim izuzetnim pjevačkim sposobnostima u lokalnoj zajednici. Međutim, čini se da više ne cijeni da je tako zovu. Prema našem pouzdanom izvoru, pjevačica je zatražila pomoć informatičkog stručnjaka kako bi iz rezultata tražilice uklonila sve njene nepovoljne slike iz ranijih godina koje smatra štetnim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *