Mislila je da joj muž i kćerkica spremaju jeIo u kuhinji, ali kad je ušla u tamo, zaIediIa se od scene koju je zatekla: Zatim je uključila kameru - da li je on n0rmalan (Video)
Breaking News

Mislila je da joj muž i kćerkica spremaju jeIo u kuhinji, ali kad je ušla u tamo, zaIediIa se od scene koju je zatekla: Zatim je uključila kameru – da li je on n0rmalan (Video)

Ljubav između roditelja i djece se nekada ne može opisati, a govori se da čovjek ima dvije važne odluke u svome životu i to je kad bira posao i kada bira bračnog partnera. Roditeljstvo zna za svakoga biti stvar iz koje nešto nauči, a biti roditelj je jedna od najljepših stvari i svaki roditelj tu ulogu mora da shvati na veoma ozbiljan način jer tu nema odustajanja i ni jedna obaveza ne smije biti važnija od vašeg djeteta.

Upravo tako je ova snimka postala pravi hit na društvenim mrežama i ona pokazuje šta znači biti roditelj i šta znači naći pravog partnera i biti sretan. Ovaj par je vrijeme provodio sa svojom kćerkom, te su svi uživali zajedno, a onda su otac i kćerka odlučili napraviti nešto za doručak.

Majka je malo otišla od kuhinje, a kada se vratila zatekao je jedan prizor koji je njoj bio predivan i muž je držao u naručju svoju kćerku, te usput plesao sa njom.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *