Ovo je mlada majka koja je poginula u stravičnoj nesreći kod Splita: U autu bila sa sinom (3) kada je motocikl naleteo na njih: Potresne riječi porodice i prijatelja (Foto)
Breaking News

Ovo je mlada majka koja je poginula u stravičnoj nesreći kod Splita: U autu bila sa sinom (3) kada je motocikl naleteo na njih: Potresne riječi porodice i prijatelja (Foto)

U Kaštel Sućurcu u Hrvatskoj kod Splita dogodio se tragični incident u kojem su život izgubili 29-godišnji motociklist i 32-godišnja mlada majka Antonija Ž. Osim toga, Antonijino malo dijete, koje ima tri godine, zadobilo je razne povrede, od kojih je jedna bila modrica pluća. Kako javljaju lokalni mediji, nesreća se dogodila nešto prije 18 sati. Navodi se da je motocikl prošao na crveno svjetlo.

Nakon incidenta, trogodišnje maloljetno dijete brzo je prevezeno na splitsku Kliniku za dječje bolesti. Ohrabrujuće, najnoviji izvještaji govore da njegovo stanje nije kritično. Međutim, zdravstveni radnici pomno prate njegov napredak kako se okolnosti nastavljaju razvijati.

Prema pisanju medija, Antonijin suprug trenutno je zaposlen u Vatrogasnom domu “Mladost”. “Da, ta dama je slučajno udana za jednog od mojih kolega.” Zanimljivo, moj kolega je prvobitno bio zakazan za taj dan, ali zbog promjene smjene nije bio prisutan. To je dovelo do razgovora sa drugim kolegom gdje smo podijelili svoja razmišljanja o ovom konkretnom incidentu.

Komandir DVD Mladost je istakao da je situacija nesumnjivo velika tragedija, koju karakteriše kratkoća i jednostavnost. “Naša strategija je da našem saradniku damo dovoljno vremena da se pribere prije nego donese bilo kakvu odluku o sljedećim koracima.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *