Mario na moru i nesvakidašnji prizor sa plaže: Marija Šerifović se skinula i podijelila čarobne trenutke sa sinom (Foto)
Breaking News

Mario na moru i nesvakidašnji prizor sa plaže: Marija Šerifović se skinula i podijelila čarobne trenutke sa sinom (Foto)

Marija Šerifović raduje se svojoj ulozi majke i sa oduševljenjem bilježi i dijeli svoje omiljene trenutke provedene sa sinom na Instagramu. Mario, star samo nekoliko mjeseci, u pratnji svoje majke otišao je na predivno putovanje na živopisnu lokaciju. Iako je pjevačica tajila tačnu destinaciju ove ekskurzije, ne može se poreći neosporna radost i zadovoljstvo njihove zajedničke avanture.

Marija Šerifović je nakon dužeg čekanja konačno dala prijeko potreban odgovor na pitanje kako efikasno informirati sina da ima samo jednog roditelja. Ipak, željena lokacija pruža dovoljno topline za šetnju obalom u kupaćem kostimu, koji je ponosno pokazala.

U sažetoj i snažnoj deklaraciji, jednostavnom riječju “Moj” prenijela je najveći značaj svog sadašnjeg postojanja. Smješten u majčinom naručju, mladi Mario se nalazi na slikovitoj pješčanoj plaži, okružen zadivljujućim pogledom.

Na prijeko potrebnom odmoru, voljena pjevačica našla se sa najidealnijim saputnikom. Dirljivi kratki film pod nazivom “Marija Šerifović sa sinom” zaokupio je emocije svih koji su ga pogledali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *