Čim je čuo da Kejt ima rak, Vilijam donio neopozivu odluku! Sve se saznalo... "Možda je tako i bolje"
Breaking News

Čim je čuo da Kejt ima rak, Vilijam donio neopozivu odluku! Sve se saznalo… “Možda je tako i bolje”

Nemoguće je artikulisati dubinu emocija princa Williama kada je u pitanju dobrobit njegove supruge Kejt Midlton. Njegova osjećanja su mješavina duboke zabrinutosti i tuge. Objava dijagnoze raka princeze ostavila je budućeg kralja britanskog dvora u nevjerici. Od prve procedure u januaru pa nadalje, uvijek je bio uz nju.

Uprkos ohrabrujućim prognozama ljekara, vjerno je obavljao svoje dužnosti s predanošću. Postoji valjan argument da je to bio pogrešan korak u nekoliko stavova, jer je to omogućilo medijima da spekulišu o princezinom blagostanju kad god bi se sama pojavila u javnosti.

U proteklih nekoliko mjeseci, Kejt i Vilijam su pretrpeli neopisivu agoniju izvan razumjevanja kako medija, tako i šire javnosti. Kao rezultat toga, bilo je bezbroj spekulacija i rasprava. Kako bi riješila svoje stanje, Kate je podvrgnuta hemoterapiji. Po dobijanju rezultata biopsije, prognozi je zadat zapanjujući i srceparajući udarac.

Obim tuge princa Williama bio je najočitiji u njegovom odsustvu sa pogrebne ceremonije za kralja Konstantina od Grčke. Objavljeno je da su i on i Kejt dobili srceparajuću vijest u isto vrijeme, koja ih i dalje opterećuje. Uprkos ličnom bolu, oni se zajednički trude da zadrže prisebnost kako bi podržali svoju djecu i dali im razumijevanje za poteškoće s kojima se njihova majka suočava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *