Kažu da je najveća stipsa na estradi: Lepa Brena ima zmiju u džepu, konobarima ostavlja sraman bakšiš - tek kako se odnosi prema posluzi
Breaking News

Kažu da je najveća stipsa na estradi: Lepa Brena ima zmiju u džepu, konobarima ostavlja sraman bakšiš – tek kako se odnosi prema posluzi

Anonimno za medije se oglasila jedna žena koja je skrenula veliku pažnju na sebe. Ona je napisala kako je ušla u jedan frizerski salon koji je skuplji i koji ne može svako sebi da priušti, dala je svima do znanje da se radi o nekome sa novcem.

Istakla je kako je po ulasku vidjela Lepu Brenu u salonu, bila je presterna, slikale su se, a ona je bila neraspoložena. Sjedila je na stolici kako ističe žena, gledala u telefon i pomalo komunicirala sa frizerkom, kada je sve završila, otišala je platiti uslugu i uredno sačekala svojih 10 dinara kusura, zamislite, nije mogla da nagradi ženu koja se potrudila oko njene kose.

Prešla sam poslije u kafić preko puta i pričala sve to prijateljici, a konobar koji je to čuo se nasmijao i rekao da se ne trebamo čuditi jer Brena ima zmiju  u džepu, pa više od 50 dinara kao napojnicu neće niko dobiti i to ako je u nekom društvu, pa da se pokaže.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *