Uzela od Farme 100.000 € i napravila pravi raj na zemlji: Evo u kakvom luksuzu živi Katarina Živković! Police pune knjige i preskup namještaj (Foto)
Breaking News

Uzela od Farme 100.000 € i napravila pravi raj na zemlji: Evo u kakvom luksuzu živi Katarina Živković! Police pune knjige i preskup namještaj (Foto)

Katarina Živković je nakon pobjede u rijalitiju nagrađena prostranim stanom od 70 kvadrata u mirnom djelu Zemuna. Oduševljena svojom odlukom, Katarina Živković izražava divljenje mirnom okruženju, jer stvara iluziju udaljenosti od užurbanog Beograda. Iako su se nedavno spekulisale o tome da Kaća živi u drugoj zemlji, ona je ove navode oštro demantovala i odlučila da nastavi samostalan život na sadašnjoj lokaciji.

Tokom godina, održavao sam čvrstu granicu između svog privatnog života i očiju javnosti, činjenice koje su svjesne čak i ptice koje sjede na granama. I ne nalazim uvjerljivo obrazloženje za promjenu ovog stava u budućnosti.

S pažnjom posvećenom detaljima, vješto je uredila svoj stan tako da odražava svoj lični ukus, stvarajući utočište književnosti, dragih uspomena i luksuznog dekora u svojoj prostranoj dnevnoj sobi.

Unoseći dnevnu sobu živopisnim nijansama, Kaća ga je suprotstavila mirnim tonovima koji su ukrašavali ostatak stana. Svakog dana pronalazi utjehu i sreću u svom minijaturnom dvorištu, predivnoj terasi smještenoj u njenoj rezidenciji, gdje uživa u sjaju sunčanih dana i bavi se svakodnevnim vježbama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *