Došlo je do žestokog konflikta pa je uslijedio kraj braka! Seka Aleksić se razvela, a ovo je razlog
Breaking News

Došlo je do žestokog konflikta pa je uslijedio kraj braka! Seka Aleksić se razvela, a ovo je razlog

Ova pevačica se godinama unazad etablirala kao veoma cijenjena ličnost na našim prostorima. Skoro deceniju i po očaravajući život Veljka Piljkića i njegove supruge ličio je na nevjerovatnu bajku, a njihova duboka ljubav prerasla je u dolazak njihova dva sina, Jakova i Jovana, koji danas žive u luksuznoj vili u Staroj Pazovi.

U trenutku mladalačke impulsivnosti, devetnaestogodišnja Aleksić spontano je donijela odluku da se uda za Dušana Vasilića iz Švajcarskee. Nažalost, ovaj impulzivan izbor će na kraju dovesti do ozbiljnih posljedica po nju. Nakon razvoda, Vasilić je protiv Seke iznio jasan zahtjev, tvrdeći da mu duguje pozamašnih 40.000 eura, kojima je doprinio njenoj karijeri i proizvodnji njenih CD-a.

Osim toga, postoje dokumentovani izvještaji koji ukazuju na to da je prijetio pjevačici, tražeći nadoknadu sredstava uloženih u njen album. On je usred ovog događaja dao izjavu za lokalne medije.

“Nadao sam se da će stvoriti pop lik koji će biti univerzalno prepoznat, a ne nekoga ko nastupa samo u kafanama. Međutim, sukobi su se pojavili na početku i na kraju doveli do kraja naše veze, što se poklopilo sa završetkom CD materijala. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *