Ovo je Božo Vrećo bez brade i duge kose! Evo kako je izgledao prije nego što je počeo nositi suknje (foto)
Breaking News

Ovo je Božo Vrećo bez brade i duge kose! Evo kako je izgledao prije nego što je počeo nositi suknje (foto)

Božo Vrećo je danas poznata ličnost u Bosni i Hercegovini, a stekao je i značajnu prepoznatljivost i popularnost u Hrvatskoj i okruženju. Božo Vrećo ne samo da je prepoznat kao vodeći izvođač sevdaha na ovim prostorima, već ima i izrazit osjećaj za modu, kiti se nekonvencionalnom odjećom i obućom za svaki koncert koji zapali.

Tokom ranih faza svog profesionalnog puta, doživio je potpunu transformaciju u svom fizičkom izgledu. Trenutno kruži snimak od prije deset godina na kojem je Vrećo prikazan u nekadašnjoj ulozi glavnog vokala grupe Halka.

U ovom spotu mu se pridružuju kolege iz benda Dina Šukal na gitari, Edvin Hadžić na basu, Anes Beglerbegović na bubnjevima i Adis Siribubal na harmonici i klavijaturi. Nakon rada na dva albuma sa Halkom, Božo se usmjerio na izgradnju uspješne solo karijere. Trenutno se pojavio kao vodeća ličnost u Bosni i Hercegovini, okupljajući značajan broj sljedbenika širom Balkana.

Božo Vrećo je stekao slavu ne samo kao renomirani izvođač sevdaha u regionu, već i kao trend majstor u svijetu mode, pokazujući svoj jedinstveni stil kroz nekonvencionalan odabir odjeće i obuće tokom nastupa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *