Sličnost sa Harisom je velika: Zbog ovog milionera je Melina napustila muža i dom
Breaking News

Sličnost sa Harisom je velika: Zbog ovog milionera je Melina napustila muža i dom

Otkako se pročula vijest razvodu, javnost je zaokupila priča o Harisu i Melini Džinović. U nedavnoj izjavi pjevač je otkrio kako je upravo Melina prva izrazila želju za prekidom braka, čime je rasvijetlila dosadašnje nagovještaje slavnog umjetnika o značajnom pomaku u njihovoj vezi.

Raskid braka Harisa i Meline potaknuo je nagađanja o faktorima koji su doveli do njihovog rastanka. Prema pisanju medija, narušavanju njihove nekada skladne veze doprinijelo je uplitanje treće osobe. Melina je navodno bila u dubokoj emocionalnoj vezi s bivšim nogometašem koji je u međuvremenu postao uspješan poduzetnik, tražeći profitabilne prilike u inozemstvu. Trenutno je aktivno uključen u unosne poslovne pothvate u inozemstvu.


Nakon toga, ona i Haris donijeli su zajedničku odluku o raskidu burnog braka.  Melina Džinović nedavno je na svom Instagram profilu objavila citat voditeljice Sanje Marinković, zbog čega se nagađalo da je možda suptilno aludirala na potencijalni kraj braka s Harisom. “Uvijek postoji neki muškarac zbog kojeg ti srce brže zakuca.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *