Otišao je i odnio dio njenog srca, neutješna: Kuća naše popularne pjevačice zavijena u crno (Foto)
Breaking News

Otišao je i odnio dio njenog srca, neutješna: Kuća naše popularne pjevačice zavijena u crno (Foto)

Proslavljeni harmonikaš Đorđe Đorđević Piloš, rođeni rođeni brat poznate pjevačice Zlate Petrović, nažalost je otišao s ovog svijeta ostavivši dubok trag na ožalošćenu pjevačicu. Kako se navodi,on je posljednje sate proveo prikovan za bolničku postelju, a pjevačica Zlata Petrović vjerno je bila uz njega skoro tokom cijelog boravka u bolnici.

Nakon nastupa, odmah je podijelila srceparajuću vijest o smrti njezina brata, što ju je potaknulo da odmah ode iz zračne luke u bolnicu. Prema pouzdanom izvoru, brat Zlate Petrović nekoliko mjeseci imao je probleme s jetrom zbog kojih je nedavno bio hospitaliziran.

U znak iskrene počasti svojoj sestri Zlati, Đorđe odlučio je svojoj kćerki dati isto ime. Ova nadarena i zanosna mlada djevojka, poznata i kao Zlata, posjeduje istu zadivljujuću privlačnost kao i njena tetka i ima zaista izuzetan talent za pjevanje. Iako se njezina slava nije proširila širom njezine domovine, uspjeh je pronašla na međunarodnim pozornicama. Nadalje, Piloš, legendarna ličnost naših prostora, je bio jako poznat kao fantastičan harmonikaš.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *