Umjesto da slavi, Miroslav Ilić se hvata za glavu: Tuga pokvarila porodičnu sreću (Foto)
Breaking News

Umjesto da slavi, Miroslav Ilić se hvata za glavu: Tuga pokvarila porodičnu sreću (Foto)

Nedavna proslava prvog rođendana unuke Miroslava Ilića bila je mješavina radosti i tuge. Iako je događaj bio ispunjen radošću, prošaran je i tugom jer proslavljeni pevač još nije imao priliku da upozna kćerku svog vanbračnog sina, malu Evu. Nedavnom presudom Višeg suda u Beogradu zvanično je priznata očinska veza između Devina i Miroslava.

Vrijeme donošenja ove presude da se poklopi s Evinim predstojećim rođendanom dodaje intrigantan element. Uprkos potvrdi suda, muzičar i dalje ne želi da prizna ovu realnost, što ga je navelo da razmisli o svojim narednim koracima.

Nakon odluke suda, Mirjana je na svojoj Facebook stranici izrazila zahvalnost medijima na nepokolebljivoj podršci tokom sudskog postupka. Ona je takođe obećala svoju posvećenost zalaganju za reforme u pravnom sistemu.

Na svom profilu nedavno je postavila sliku na kojoj pored Miroslavljeve unuke Evo, koja beleži radosnu proslavu devojčicinog prvog rođendana. Kako je Mirjana stigla porukom do Devine Evice, jedan od njenih pratilaca nije mogao a da ne ostavi komentar na fotografiju, izrazivši želju da Eva ima oči kao Miroslav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *