Neopisiva tuga i jeza zbog Rade Vasić: Od one nasmijane žene ostala je samo sijenka, prizor ledi krv (Foto)
Breaking News

Neopisiva tuga i jeza zbog Rade Vasić: Od one nasmijane žene ostala je samo sijenka, prizor ledi krv (Foto)

I pored teške bolesti, Rada Vasić, bivša učesnica rijalitija i majka blizanaca Mike i Gibe, koji su nedavno prošli kroz promjenu pola, neustrašivo je ispričala svoju priču iz bolnice. Samo nekoliko mjeseci prije toga, donijela je hrabru odluku da otkrije svoju tekuću bitku s rakom dojke i operaciju kojoj je nakon toga bila podvrgnuta.

Iako je odlučila da se povuče iz očiju javnosti, neočekivano se ponovo pojavila prije kratkog vremena kako bi podijelila nesretnu vijest da se njeno stanje pogoršalo, jer se rak ponovo pojavio. Kada je počelo liječenje kemoterapijom, kosa joj je počela naglo opadati, ostavljajući je potpuno ćelavom.

U nastojanju da pruži otvoren i iskren uvid u svoje trenutne okolnosti, okrenula se popularnoj društvenoj medijskoj platformi Instagram. Tamo je hrabro podijelila sliku sebe kako nosi periku, snimljenu u ranjivom trenutku dok je ležala u bolničkom krevetu.

Uprkos tome što je podvrgnuta hemoterapiji Rada ostaje izuzetno pozitivna i nosi konstantan osmeh, ide dalje od toga da lično prizna i pošalje iskrene poruke važnim pojedincima. Suočena sa teškom bolešću, Rada Vasić je iskoristila priliku da se od srca zahvali saosjećajnim i posvećenim medicinskim sestrama Prokupske onkologije, pružajući im izuzetnu podršku i ljubaznost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *