Isplivala jedina slika Marije Šerifović u vjenčanici! Samo jednom je rekla DA, nevjerovatna fotografija..
Breaking News

Isplivala jedina slika Marije Šerifović u vjenčanici! Samo jednom je rekla DA, nevjerovatna fotografija..

Marija Šerifović nas svakodnevno oduševljava upornim dijeljenjem fotografija iz posebnog porodičnog kutka, gdje njen sin Mario već duže vrijeme igra istaknutu ulogu. Marija se neprestano smiješi otkako je dječak postao dio njenog domaćinstva, slično kao i njeni predani pratioci koji se godinama entuzijastično bave njenim zadivljujućim objavama.

Fotografija Marije iz 2018. godine, koja bilježi trenutak u kojem je radosno prvi put nosila vjenčanicu, razlog je za naše trenutne osmijehe. Bez sumnje, Marija Šerifović stekla je priznanje svojom kolekcijom viceva koji imaju jedinstven i pomalo sardoničan kvalitet, a pokazuju i izuzetan nivo duhovitosti.

Da budemo precizniji, objavila je simpatičnu fotografiju na kojoj nosi vjenčanicu, uz kratki natpis ispod slike. “Rekla sam Da”

U nastojanju da ispuni svoju dugogodišnju čežnju za majčinstvom, svoju težnju je pretvorila u stvarnost tako što je krajem godine zatražila pomoć surogat majke. S obzirom na njenu snažnu želju za brakom, vjerujemo da će se, kao i njeni prethodni napori, u dogledno vrijeme i ostvariti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *