Prava pometnja u Zvezdama Granda! Isplivao tajni dogovor Ane Sević sa Sašom Popovićem, ovo se mnogima ne sviđa
Breaking News

Prava pometnja u Zvezdama Granda! Isplivao tajni dogovor Ane Sević sa Sašom Popovićem, ovo se mnogima ne sviđa

Nedavno je otkriveno kaako Ana Sević počinje da sarađuje kao novi voditelji Zvezde Granda. Nakon što je Sanja Kužet otišla na porodiljsko odsustvo, ulogu zamjenske voditeljke preuzela je Ana Sević.

Kreativni direktor emisije Saša Popović otvoreno je iznio svoja razmišljanja o novoj voditeljki i osvrnuo se na razna nagađanja o tome da li je ona zaista njegov najbolji izbor. Popović je tokom razgovora otvoreno priznao nesposobnost da se uzdrži od razgovora o Ani, istakavši je kao savršenu nasljednicu Sanje Kužet.

Saša je tokom razgovora iznio i svoje viđenje pojedinca za koga smatra da je vrhunski voditelj zabavnih emisija. #Brojni pojedinci imaju mogućnost da preuzmu odgovornost za ovaj projekat bez potrebe za istim nivoom uključenosti kao žiri Granda.”

Dogovor Saše Popovića i Ane oko njihovog radnog aranžmana nije ostavio mjesta neizvjesnosti kada su u pitanju finansijski troškovi. Insajderski izvori otkrivaju da su Saša i Ana brzo postigli dogovor bez opsežnih pregovora i na kraju dogovorili sumu od 5.000 evra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *