Prijovićka se povlači sa scene, Filip je ucijenio! Procurili detalji žestoke svađe, Živojinovići lupili šakom o sto
Breaking News

Prijovićka se povlači sa scene, Filip je ucijenio! Procurili detalji žestoke svađe, Živojinovići lupili šakom o sto

Kako Aleksandra Prijović nastavlja da obara rekorde u svojim koncertnim nastupima, njen suprug Filip Živojinović ima suprotne aspiracije, postavljajući svoju karijeru na drugačiji način.

Dok je bio u Americi, iskoristio je priliku da razgovara srcem sa svojom suprugom, razgovarajući o njihovoj zajedničkoj želji da se aktivno pozabave perspektivom da imaju još jedno dijete kada se turneja završi.

Aleksandra je bila zatečena Filipovim izlaganjem, što ju je navelo da kaže da trenutno nema namjeru da razmatra njegovu ideju. Njena pažnja je usmjerena na predstojeće koncerte i razvoj svežih muzičkih kompozicija koje planira da kreira.

Nasuprot tome, Filip je svoje gledište prenio malo oštrijim tonom, sugerirajući privremenu pauzu u pjesmama i naglašavajući važnost jednakog tretmana njihovog prvog i drugog djeteta. Uz dozu humora, zaigrano je nagovijestio ideju da povuče podršku njenoj karijeri ako mu se želje ne ispune. Uprkos što je Filip morao spustiti loptu, on je izrazio svoju i Aleksandrinu namjeru da donesu pozitivno bogatstvo u narednoj godini otkrivajući neke uzbudljive vijesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *