Vidite li jezive detalje na ovoj fotografiji staroj 124 godine?! Pogledajte nadesno: Zaledit ćete se od šoka kada vidite ovo (Foto)
Breaking News

Vidite li jezive detalje na ovoj fotografiji staroj 124 godine?! Pogledajte nadesno: Zaledit ćete se od šoka kada vidite ovo (Foto)

Snimljena 1900. godine, ova fotografija je snimljena u granicama poznatog Belfast Mill-a. Izložena u gradskoj galeriji, ova slika izaziva nelagodu kod gledalaca od objavljivanja, prvenstveno zbog zagonetnog elementa koji prožima njenu kompoziciju.

Na slici je prikazano udruženo okupljanje 15 žena koje odišu osjećajem samopouzdanja sa samouvjereno prekrštenim rukama. Vrijedi napomenuti intrigantno prisustvo zagonetne ruke koja nježno leži na ramenu žene s desne strane.

Svima ostaje osjećaj radoznalosti i fascinacije jer nam identitet pojedinca koji posjeduje dotičnu ruku i dalje izmiče. Linda Donnelly, unuka mlade djevojke snimljene na zadivljujućoj fotografiji, nedavno je podijelila ovu izvanrednu sliku koja je izazvala interesovanje mnogih. Pažljivo čuvana u posjedu njenog oca, otkrivena je misteriozna slika. Pogledajte priču o ovoj čudnoj slici:

Postoji li mogućnost da ova fotografija prikazuje priviđenje ili je to samo optička varka? Obratite pažnju na prste stavljene na djevojčino rame; njihov izvor je još uvijek neizvjestan. Zahvaljujući velikodušnom članu porodice koji ju je podijelio na internetu, nedavno restaurirana fotografija prikazuje mlade žene koje rade u fabrici platna prije više od jednog stoljeća.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *