Ovo je bivši muž Nede Ukraden: Svi su mislili da joj je otac zbog razlike u godinama (Foto)
Breaking News

Ovo je bivši muž Nede Ukraden: Svi su mislili da joj je otac zbog razlike u godinama (Foto)

Javnost je oduvek bila zaokupljena romantičnim zapletima Nede Ukraden, najverovatnije zbog njene sklonosti da ih čuva u tajnosti. Bliži se 74. rođendan ovog leta, slavna pjevačica je uvek imala odane sljedbenike. Bez obzira na to, čvrsto se drži uvjerenja da je jedan brak sve što joj treba.

Kada je imala 19 godina upoznala je Milana, koji će na kraju postati njen jedini muž i otac njihove kćerke Jelene. Uprkos značajnoj starosnoj razlike od 14 godina, njihova veza je uspostavljena i opstala.

“On je bio taj koji je u meni zapalio prvu i najdublju strast. Naša ljubavna priča odvijala se dugo vremena, a kulminirala je našom razmjenom zavjeta nakon deset godina zajedničkog života. Odgajana od strane strogog i patrijarhalnog oca, moja želja za nezavisnošću dovela me je do prelaska iz jednog oblika “zarobljeništva” u drugi.”

Dolazak kćerke donio im je beskrajnu sreću i odlučili su da svojoj kćerki daju ime Jelena. Kako je pjevačica otkrila, uprkos našoj snažnoj naklonosti, postavljanje novog doma u novom stanu na kraju je rezultiralo razdvajanjem zbog sukobljenih ličnosti i rutina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *