Bila je najperspektivnija Zvezda Granda, a onda je upala u kandže poroka: "Nisam znala za mjeru..." Otkrila šok detalje (Foto)
Breaking News

Bila je najperspektivnija Zvezda Granda, a onda je upala u kandže poroka: “Nisam znala za mjeru…” Otkrila šok detalje (Foto)

Učešćem u četvrtoj sezoni muzičkog takmičenja Zvezda Grand 2009. godine, pjevačica Nadežda Biljić stekla je slavu i široku reputaciju. Suprotno predviđanjima za njenu budućnost, njen profesionalni put nije išao kako se očekivalo.

Usred tih godina udala se i doživjela radost majčinstva, rodivši sina kojem su ona i njen suprug od milja nazvali Longo. U tom periodu Nadežda Biljić neustrašivo je podijelila svoju hrabru borbu protiv zavisnosti od alkohola.

Pronalazeći ogromno zadovoljstvo u prisustvu svog saputnika i uživajući u revitalizirajućem napitku, brzo je shvatila svoju nesposobnost da se nosi sa alkoholom. Nažalost, njeno pijano ponašanje nije izazvalo nikakvo divljenje.

Priznajući svoju nesposobnost da sama prebrodi ovaj problem, Nadežda je priznala da iako nikada nije iskusila intoksikaciju, imala je sklonost da se upusti u pretjerano konzumiranje alkohola.

“Kako bih riješila svoj problem, aktivno sam tražila stručnu pomoć i učestvovala  sveobuhvatnom cjelogodišnjem psihoterapijskom programu sa svojom porodicom.” Srećom, negativni događaji koji su se desili tokom njenog života sada su predati istoriji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *