Gledali smo je kao Žade, a pogledajte kako ova glumica izgleda 23 godine kasnije: Kakva transformacija, godine su uradile svoje (Foto)
Breaking News

Gledali smo je kao Žade, a pogledajte kako ova glumica izgleda 23 godine kasnije: Kakva transformacija, godine su uradile svoje (Foto)

Lik Žade, koju je tumačila u čuvenoj brazilskoj seriji “Klon” i danas je tema razgovora i sjećanja. Njen zadivljujući fizički izgled ostaje urezan u našim sjećanjima, a čak i nakon niza godina, i dalje postoji radoznalost u pogledu njenog trenutnog izgleda.

Prema Wikipediji, Giovanna Antonelli Prado (48) je glumica koja također služi kao televizijski voditelj i producent. Pošto su je odgajali otac operski pjevač i majka balerina, nije iznenađujuće što je odabrala umjetničku karijeru.

Sa 15 godina prvi put se susrela sa kamerom dok je učestvovala u jednoj dječijoj emisiji. Samo tri godine kasnije, debitovala je kao glumica u sapunici. Tokom svoje karijere, uglavnom se pojavljivala u sapunicama, što ju je dovelo do ogromne slave. Međutim, upravo ju je uloga Žade u seriji “Klon” zaista podigla na vrh popularnosti.

Na pragu svoje šeste decenije ona prkosi protoku vremena, o čemu svjedoče fotografije koje krase njen “Instagram” profil. Njen bezvremenski izgled ostaje nepromijenjen, čineći je odmah prepoznatljivom. Vrijedi napomenuti da se može pohvaliti impresivnim praćenjem od skoro 20 miliona na raznim platformama društvenih medija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *