Ona će zvanično zamijeniti Sanu Kužet! Ovo je nova voditeljka Zvezda Granda: Njen privatni život godinama privlači pažnju! (Foto)
Breaking News

Ona će zvanično zamijeniti Sanu Kužet! Ovo je nova voditeljka Zvezda Granda: Njen privatni život godinama privlači pažnju! (Foto)

Kako prenose mediji, pojavila se vijest da je Ana Sević, bivša pjevačica i voditeljka, izabrana da preuzme Sanju Kužet. Nakon takmičenja prije mnogo godina u emisiji Zvezde Granda, Ana Sević se sada vraća i preuzet će ulogu voditeljke.

“Nakon pažljivog razmatranja, ušli smo u opsežne rasprave o potencijalnim pojedincima koji bi mogli stupiti na poziciju koju je trentno napustila Sanja Kužet. Brojne žene su uzete u obzir i na kraju je donesena odluka o imenovanju Ane Sević.”

Pouzdan izvor potvrđuje da je njena podobnost za tu ulogu dokazana, a njeno stalno prisustvo u medijima podstaknuto je fascinacijom javnosti njenim privatnim životom.

Značajan događaj u životu Ane Sević desio se kada se 2010. godine pridružila emisiji Zvezde Granda. Ovo iskustvo poslužilo je kao prekretnica i navelo ju je da nakon toga krene na potpuno drugačije putovanje. Ana se privatnom životu posvetila dok je bila u braku sa Darkom Lazićem, sa kojim ima i kćerku Lorenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *