Brisala babama zadnjice da zaradi za život, muž je varao sa kolegicom! Nestala sa estrade, a sad hara Amerikom, bakšiš nosi u kesama (Foto)
Breaking News

Brisala babama zadnjice da zaradi za život, muž je varao sa kolegicom! Nestala sa estrade, a sad hara Amerikom, bakšiš nosi u kesama (Foto)

Sa nepunih 13 godina, njen uspon do slave potaknut je njenim hitom “Lančić”. Ovaj ključni trenutak doveo ju je do toga da 2007. krene na turneju po Sjedinjenim Državama, što je na kraju dovelo do toga da tamo uspostavi svoj stalni boravak.

Nažalost, zadesio ju je niz nesretnih događaja, uključujući raskid njenog romantičnog partnerstva i teret da sama odgaja dvoje dece. U jeku pandemije korona virusa, otvoreno je podijelila s lokalnim medijima da je posvećena brizi za potrebe starijih, izražavajući brigu za dobrobit i starijih i vlastite djece.

Anica je prebrodila težak period, a naše društvo je smatra jednom od najtraženijih vokala za razne muzičke festivale. Anicina ogromna popularnost u Americi je ogromna. Veoma je tražena kao zabavljač na brojnim događajima. Pare poslije veselja iznosi u džakovima, kite je zlatom u ogromnim količinama.

Sve prepreke je savladala sa velikom odlučnošću. Čak ni kolege pjevači koji borave u Americi ne mogu parirati njenim uspjesima. Izvor potvrđuje da Anicino stečeno bogatstvo eliminiše svaku potrebu za povratkom u Srbiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *