"Nema potrebe da se izvinjavam!" Jadranka iskrena o zabrani ulaska u Srbiju: "Meni je savjest čista, kad se ja tako osjećam..."
Breaking News

“Nema potrebe da se izvinjavam!” Jadranka iskrena o zabrani ulaska u Srbiju: “Meni je savjest čista, kad se ja tako osjećam…”

Jadranka je prvi put otvoreno progovorila o zabrani i pružila uvid u cjelokupnu situaciju s kojom se suočila. Predviđajući smjer kojim će krenuti, odlučila je da šuti godinama, čekajući pravi trenutak da podijeli svoju priču. Možda je tako i suđeno. Istaknula je da ne vjeruje u opravdanje i priznala da nije riječ o njenom pjevanju, već o nečem sasvim drugom.

Utjehu je našla u činjenici da joj je savjest čista, jer zna da nikome nije naudili, iako su im drugi naudili. Pjevačica je zaključila navodeći njenu odlučnost da krene naprijed.

“Nemam kontrolu nad ljudima koji snimaju moje nastupe i dijele ih na internetu. Pjevam kako hoću i uživam u onome što radim. Ako nekome smetaju moji postupci, to je njihov problem, a ne moj. Imam duboku ljubav prema svojoj zemlji i poštovanje prema drugima.

Ako griješim, izvinut ću se, ali do tada nema potrebe. Dok su neke moje kolege podržavale, druge su ćutale ili su odlučile da to ne čine. Saša Popović se nije oglasio niti komentarisao po ovom pitanju, što cijenim.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *