Nusretov otac zabranio kćerkama da dođu na njegovu sahranu, otkriveno i zašto! Rođaka otkrila šok detalje: To je sada krvnička porodica..
Breaking News

Nusretov otac zabranio kćerkama da dođu na njegovu sahranu, otkriveno i zašto! Rođaka otkrila šok detalje: To je sada krvnička porodica..

Šire se brojne priče i netačne informacije, prema riječima rođake ubijenog Nusreta. Prema njenoj izjavi, porodica je zatrpana dosta netačnih informacija. ”

“Okolnosti oko Nusretovog susreta sa njom ostaju misterija. Sve što sa sigurnošću možemo reći je da je to grešna situacija. Postoje dodatne uznemirujuće poruke od R.H. i S.Z.A., koji sadrže prijetnje. Nakon toga, on zove svog brata, pokušavajući da se riješi bilo kakve umiješanosti, ali ipak pribjegava nasilju.

Otac je donioo odluku da isključi svoje ćerke da prisustvuju sahrani njihovog brata, prekinuvši vezu sa njima i svima nama. Ovo je postala krvlju podijeljena porodica. Štaviše, potraživanja od 20.000 eura, stana i automobila su izmišljotine. Nusret se nije vratio pet godina i umjesto toga je dobio vizu.

Boraveći u inostranstvu, vodio je pošten život i posjedovao je moralni karakter. S.Z.A., poznat po tome što je promijenio i prezime i ime, dobio je očevu izjavu, ali pominjanje trećeg prezimena još uvijek izostaje. Koje se tajne kriju ispod površine ove zagonetne osobe? Postaje evidentno da ovo nije njegov početni čin nasilja!

Otac njegov je izjavio saučešće, ali nije zvao Nusretovog oca da njemu to kaže, jer priča se da jeste. Ne nije! Niti mi primamo taj poziv od ubica! On zna gde se nalazi sin!”, govori rođaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *